CONDUCERE FARA PERMIS - DOSAR PENAL

Gălbinaşi – conducere fără permis / autoturismul a fost indisponibilizat de poliţişti pentru cercetări.
 

Agenţi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gălbinaşi au depistat pe raza comunei Fundeni pe C. Lică, de 23 ani, din comuna Cernica, judeţul Ilfov, în timp ce conducea pe D.J. 100 autoturismul marca BMW, care avea aplicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare WMZE 281.
 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere, iar între datele înscrise în certificatul de înmatriculare şi seriile autovehiculului există neconcordanţe.
 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.
Fundulea – accident uşor.
 

La data de 23 aprilie a.c., ora 18.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe D.N. 3, la intrare în oraşul Fundulea, s-a produs un eveniment rutier, soldat cu victime omeneşti.

Din verificările efectuate la faţa locului s-a constatat că D. Ion, de 57 ani, din Bucureşti, în timp ce se deplasa pe D.N. 3, din direcţia Bucureşti către Lehliu-Gară, cu autoturismul marca Peugeot, în afara localităţii Fundulea, pe fondul neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând într-un copac.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la un spital din Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.
Fundeni
– bărbat accidentat de un atelaj hipo.
 

Secţia de Poliţie Rurală Gălbinaşi a fost sesizată prin SNUAU 112 în ziua de 23 aprilie a.c., ora 18,03, cu privire la faptul că în afara localităţii Fundeni s-a produs un eveniment soldat cu rănirea unei persoane.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că C. Mihai, de 59 ani, şi fiul său, C. Gheorghe, de 35 ani, ambii din comuna Fundeni, s-au deplasat cu atelajul hipo pe islazul comunal unde, în timp ce tatăl se afla în atelaj ţinând hăţurile, iar fiul mergea pe lângă cal, din cauza stării de ebrietate în care se aflau şi a comportamentului animalului, C. Gheorghe a căzut, fiind prins sub roţile atelajului.

Acesta a fost transportat la un spital din Bucureşti pentru îngrijiri medicale. Conducătorul atelajului, C. Mihai, a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
(IPJ CALARASI) 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or