Let’s do it, România!

LET'S DO IT, ROMANIA!

12 MAI - ZIUA DE CURATENIE NATIONALA.

Peste 85 de ţări din întreaga lume vor organiza o zi de curăţenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie 2012.
România este pe harta mondială – Ziua de Curățenie Națională este 12 mai, zi în care vor mai face curățenie și Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia.

Anul acesta, acțiunea de curățenie națională va îmbrăca o nouă formă: în fiecare județ vor fi propuse și alese zonele în care se va face curățenie, fiecare locuitor al țării având astfel posibilitatea de a propune și a vota zona pe care și-o dorește curată. Numărul de zone din fiecare județ va fi stabilit în funcție de zonele propuse, dar și de resursele locale. (Let's Do It, Romania!)

logo LDIR orizontal

Prefectul judeţului Călăraşi, Emil MUŞAT, a participat la întâlnirea conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi cu directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Călăraşi. 

Printre temele abordate s-a numarat si cea a implicarii instituţiilor şcolare în activităţile din ziua de 12 mai, ziua naţională de curăţenie generală organizată în cadrul proiectului Let's do it, România!.

Prefectul a solicitat ca în această zi, în funcţie de numărul elevilor voluntari, cadrele didactice să asigure supravegherea şi coordonarea activităţilor de curăţenie, atât din localităţi cât şi din afara acestora.

portalul www.oltenita-online.ro este incepand cu 26 aprilie 2012 promotor al campaniei LET'S DO IT, ROMANIA!

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or