ACCIDENT IN CENTRUL ORASULUIOLTENITA – Accident in centrul orasului. Unul dintre conducătorii auto se afla sub influenţa alcoolului.

În noaptea de 01/02 mai a.c., în jurul orei 050, pe raza municipiului Olteniţa, la intersecţia b-dului Republicii cu b-dul Tineretului, s-a produs un eveniment rutier.
G. Cătălin, de 31 ani, din Bucureşti, conducea autoturismul marca Renault pe b-dul Tineretului, la intersecţia cu b-dul Republicii, şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Toyota, condus de M. Andreea, de 20 ani, din Olteniţa, care se deplasa înaintea acestuia şi a efectuat viraj stânga pe b-dul Republicii.

DUPA ACCIDENT

În urma impactului a rezultat  vătămarea corporală uşoară a lui M. Andreea, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Olteniţa.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că G. Cătălin a consumat alcool, concentraţia prezentată de acesta fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor conducători auto li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

LOCUL ACCIDENTULUI
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală, urmând a se propune soluţie legală prin parchet. (IPJ CALARASI)

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or