DUPA SPARGERE, AU ASCUNS PRADA IN PADUREA DE LANGA RAUL ARGES 

 
OLTENITA -  În ziua de 06 mai a.c., ora 19.00, Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată de un cetăţean bulgar, de 45 ani, administratorul unei societăţi comerciale din Bucureşti, despre faptul că a prins o persoană de sex masculin, care i-a sustras bunuri dintr-o baltă de pescuit sportiv de pe raza judeţului Călăraşi.

Poliţiştii au stabilit că persoana respectivă se numeşte M. Alexandru, de 12 ani, din comuna Mitreni, care, împreună cu M. Alexandru, de 18 ani, C. Gabriel, de 21 ani, şi U. Cătălin, de 14 ani, toţi din comuna Mitreni, au pătruns în incinta societăţii şi, din interiorul unei locuinţe de serviciu, au sustras un laptop, o unitate de calculator, două rucsacuri cu haine şi alimente, actele de identitate ale administratorului, bunuri în valoare de aproximativ 3500 lei.

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare a tuturor suspecţilor, fiind depistaţi în pădurea din apropierea râului Argeş, unde au fost găsite şi recuperate bunurile sustrase.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (IPL CL)


BALTA OLTENITA 
 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or