Cadavrul unui barbat, gasit pe Dunare 


OLTENITA - Cadavru recuperat din apele fluviului Dunărea
 

La data de 05 mai a.c., in jurul orei 12,30, Postul de Poliţie Transporturi Olteniţa a fost sesizat verbal de un căpitan din cadrul Oficiului de căpitănie Olteniţa, despre faptul că de pe fluviul Dunărea, la km 430, în rada portului Olteniţa, a fost recuperată o persoană de sex masculin de către o ambarcaţiune a poliţiei de frontieră şi este adusă la mal pentru a primi ajutor medical.
 

La faţa locului s-au deplasat şi un echipaj al Ambulanţei Olteniţa şi un echipaj de la SMURD, care au resuscitat persoana în cauză, însă în jurul orei 13,30 medicul a declarat decesul.


TURTUCAIA CASE BARJA 

În urma primelor cercetări efectuate de poliţiştii de transporturi a rezultat că C. Decebal, de 60 ani, din municipiul Galaţi, marinar, a sărit în apă pentru a încerca să recupereze o barcă desprinsă din locul în care fusese legată anterior. Din cauza vitezei apei şi curenţilor puternici acesta nu a mai reuşit să ajungă la barcă, trupul său fiind scos de o ambarcaţiune a poliţiei de frontieră.
 

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Călăraşi pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului, cercetările fiind continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Olteniţa şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or