Multiple infractiuni. Dosar penal

LUICA -  La data de 06 mai a.c., în jurul orei 17.55, în comuna Luica, S. Marius, de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Opel pe o stradă perpendiculară pe D.J. 402, pe fondul lipsei de experienţă în conducere (nu posedă permis de conducere) a accidentat uşor pe A. Marian, de 50 ani, şi pe I. Gabriel, de 36 ani, care se aflau la marginea carosabilului.


După producerea evenimentului, S. Marius a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Patrulele formate din 3 agenţi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Curcani şi 1 jandarm s-au deplasat la domiciliul acestuia, unde, în timp ce era condus la autoturismul poliţiei, S. Marius a devenit agresiv, lovind cu pumnii şi picioarele poliţiştii şi jandarmul, ulterior fiind imobilizat.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate, conform competenţei, sub coordonarea procurorului pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi vătămare corporală din culpă.


LUICA
 


Comentarii (1)

  • costel
    La puscarie daca face pa smecheru

500 caractere ramase

Cancel or