Doi barbati din Oltentia au disparut fara urma
UPDATE: La data de 13 mai a.c., Epure Gigi, a cărui dispariţie a fost sesizată poliţiei de către soţia sa în ziua de 08 mai a.c., s-a întors la domiciliu, în municipiul Olteniţa.

Olteniteanul a declarat că în perioada dispariţiei s-a aflat pe raza judeţului Constanţa, având intenţia de a se sinucide prin înecare în Marea Neagră, însă nu a putut să-şi ducă la îndeplinire intenţiile suicidale, revenind acasă.

Bărbatul nu a fost victima vreunei infracţiuni.
Poliţiştii au solicitat revocarea urmăririi sale.

...................................................................................................................

articol initial:

OLTENITA
- Politia Municipiului Olteniţa a fost sesizată marti, 08 mai a.c., cu privire la dispariţia a doi bărbaţi. In ciuda activităţilor desfăşurate, persoanele nu au fost găsite, fiind dispusă punerea lor în urmărire.
 

La ora 10.00, s-a primit sesizarea verbală a lui G. Daniel, de 42 ani, oltenitean, cu privire la faptul că fratele său, Gheorghe Marin – Cătălin, de 44 ani, a dispărut de la domiciliu de la data de 04 mai a.c..
 

La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, care au constatat că persoana dispărută figurează în evidenţele unui cabinet medical cu afecţiuni psihiatrice, iar din declaraţia fratelui său rezultă că acesta a afirmat în urmă cu aproximativ două luni că a intenţionat să se sinucidă, aruncându-se în Dunăre.
 

Semnalmente: înălţimea 1,76 m, constituţie atletică, păr şaten deschis, ochi albaştri. La data dispariţiei purta o pereche de blue jeans albaştri şi pantofi sport negri.Disparuti Oltenita-mai-2012
La ora 12.30, Epure Gica, de 43 ani, din Olteniţa, a sesizat poliţia cu privire la faptul că soţul său, Epure Gigi, de 54 ani, a dispărut de la domiciliu de la data de 07 mai a.c., în jurul orei 07.00, declarând că a plecat pe raza municipiului Olteniţa pentru a se angaja la o societate comercială, dar nu a mai revenit, iar telefonul mobil este închis.

Poliţiştii de investigaţii criminale deplasaţi la domiciliul bărbatului au găsit o agendă în care acesta a scris că intenţionează să se sinucidă prin spânzurare din cauza problemelor de sănătate pe care le avea.
 

Semnalmente: înălţimea de 1,70 m, constituţie astenică, ochi verzi, păr şaten. Era îmbrăcat cu o cămaşă de culoare verde cu mânecă scurtă, blue jeans negri, şi purta în picioare pantofi din piele negri.
 

Poliţiştii au efectuat verificări cu privire la aspectele sesizate de rudele persoanelor dispărute, însă până acestea nu au fost găsite, fiind dispusă punerea lor în urmărire.
 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or