Interventii la inundatii
BUDESTI - În data de 28 mai, în urma căderilor masive de precipitaţii pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au acţionat pentru evacuarea apei provenite din precipitaţiile abundente, care a inundat 5 gospodării din localitatea Budesti, pe străzile Agricultorilor, Oituz şi Dumbravei.

Prin intervenţiile lor prompte, echipajele profesioniste ale pompierilor militari au salvat bunuri materiale în valoare de aproximativ 220.000 de lei, neînregistrându-se pagube.

În data de 28.05.2012, în intervalul orar 18.30 – 22.30, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitaţi prin intermediul apelului unic de urgenţă 112 să acţioneze pe raza localităţii Budeşti, (pe strada Oituz – 2 intervenţii la inundaţii; pe strada Agricultorilor – 2 intervenţii la inundaţii; şi pe strada Dumbravei – o intervenţie), pentru evacuarea din gospodăriile cetăţeneşti a apei provenite din precipitaţiile abundente căzute într-un interval scurt de timp.

Patru echipaje specializate de pompieri din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti s-au deplasat la aceste intervenţii cu autospeciale şi motopompe şi au evacuat în timp util apa nedorită provenită din precipitaţii. Nu s-au înregistrat pagube materiale, pompierii militari reuşind să salveze bunuri în valoare de aproximativ 220.000 de lei.

isucalarasi arhiva

Pompierii militari din cadrul subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei" al judeţului Călăraşi sunt pregătiţi să intervină în orice moment cu autospeciale şi motopompe pentru a înlătura efectele inundaţiilor, pe cale de consecinţă, pentru a proteja locuinţele, gospodăriile şi bunurile materiale ale cetăţenilor.Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or