Talharie la Budesti
BUDEŞTI – SUSPECT DE TÂLHĂRIE, REŢINUT DE POLIŢIŞTI/PREJUDICIUL A FOST RECUPERAT

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Budeşti au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care a agresat pe paznicul unei bălţi din localitatea Aprozi pentru a sustrage cupa unui excavator.

În urma cercetărilor şi documentării efectuate în dosarul penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, poliţiştii au luat ieri, 06 iunie, măsura reţinerii pentru 24 de ore a suspectului de comiterea faptei.

B. Marius, de 42 ani, din oraşul Budeşti, este suspect că, în noaptea de 01/02 iunie a.c., s-a deplasat cu un autoturism la o baltă din localitatea Aprozi, unde l-a agresat pe paznicul D. Ion, din municipiul Olteniţa, şi a sustras cupa metalică de rezervă a unui excavator.

Talharie Budesti


Poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului produs în cauză şi vor continua cercetărilor pentru stabilirea împrejurărilor şi documentării activităţii infracţionale a tuturor participanţilor la săvârşirea faptei.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului şi Judecătoriei Olteniţa cu propunerea de arestare preventivă.


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or