Ponta: Am castigat Oltenita pentru domnul Iliescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, s-a declarat, luni, foarte multumit de rezultatul alegerilor locale, care ar fi adus partidului sau un numar record de voturi. "PSD nu a avut niciodata un asemenea rezultat", a spus Ponta.

"PSD nu a obtinut niciodata un asemenea rezultat. Nu am pe cine sa cert la partid, pentru ca am foarte multi de felicitat. Aceeasi situatie este si la PNL, si la PC, care are acum un presedinte de Consiliu Judetean. Aceasta arata viabilitatea USL, am castigat mai mult impreuna, decat separat. Niciunul dintre cele trei partide nu a obtinut vreodata un rezultat mai bun".

"USL se dovedeste cel mai puternic proiect politic din ultimii 20 de ani. Am scos PDL din Bucuresti, Flutur a zburat de la Suceava, am castigat Oltenita pentru domnul Iliescu", a afirmat Victor Ponta.

Tone

Liderul PSD a justificat victoria USL prin faptul ca "oamenii urasc PDL". "Oamenii ii urasc pentru ce au facut, iar aceasta reprezinta o lectie pentru noi sa nu facem la fel". (Sursa:Ziare.com)


 

Comentarii (1)

  • petre
    a castiga oltenita ptr iliescu:))ce a facut iliescu ptr oltenita?ceausescu cel putin a facut ceva ptr satul lui natal=(( la oltenita ,dl .iliescu NIMIC,stai sa vedem ce au sa faca si astia!!!!!!!!!!

500 caractere ramase

Cancel or