Tâlhărie la stâna. S-au furat 33 de oi. SUSPECT DE TÂLHĂRIE, REŢINUT PENTRU 24 DE ORE

 

Un bărbat din Comuna Frumuşani, suspect de tâlhărirea unui cioban, a fost identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, de către poliţişti. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, în proporţie de 85 %.

 

În urma activităţilor întreprinse de către ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Budeşti şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi, ieri, 23 iunie a.c., la câteva ore după producerea faptei, a fost identificat şi reţinut, pe bază de ordonanţă, P. Florin, de 29 ani, din Comuna Frumuşani, una dintre persoanele suspecte de comiterea infracţiunii de tâlhărie, asupra unui cioban din Comuna Vasilaţi.

 

În noaptea de 22/23 iunie a.c., în jurul orei 03.30, bărbatul, împreună cu alte trei persoane, rămase în prezent, necunoscute, s-a deplasat cu un autoturism marca Dacia, la stâna de oi, aparţinând lui D. Sorin, situată în Comuna Vasilaţi, unde l-au agresat pe S. Ion, cioban în cadrul stânei, lovindu-l cu o bâtă în zona frontală a capului şi sustrăgând 33 de ovine, în valoare de 9000 lei.


Activităţile complexe desfăşurate în cauză au condus la identificarea unuia dintre autori şi recuperarea imediată, a 26 ovine, care au fost restituite părţii vătămate.

 

Astăzi, 24 iunie a.c., suspectul, P. Florin, urmează a fi prezentat Judecătoriei Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor autorilor faptei.

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or