Acoperit de un mal de pământ în timp ce căuta fier vechiOLTENITA -  Paramedicii SMURD din Olteniţa au intervenit pentru a acorda primul ajutor unui bărbat în vârstă de 38 de ani, aflat în stare de inconştienţă, care prezenta mai multe traumatisme toracice, după ce acesta a fost surprins şi acoperit de un mal de pământ în timp ce căuta fier vechi.

În data de 23.06.2012, ora 13.18, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a fost solicitat prin intermediul apelului unic de urgenţă 112 să intervină pe raza localităţii, pe DN 4, în apropierea fostei filaturi, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat, Ion S., în vârstă de 38 de ani, care a suferit traumatisme la nivelul toracelui, după ce un mal de pământ s-a surpat şi a căzut peste acesta în timp ce căuta fier vechi.

 

La sosirea echipajului de prim ajutor, bărbatul, care fusese deja scos de sub malul de pământ de nişte colegi cu care se afla la căutat de fier vechi, se afla în stare de inconştienţă şi prezenta mai multe traumatisme toracice.

Paramedicii SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au acordat primul ajutor bărbatului împreună cu un echipaj al S.A.J. cu medic, sosit la locul intervenţiei. Ulterior paramedicii SMURD au transportat victima de urgenţă în incinta stadionului municipal, de unde a fost preluată de un echipaj SMURD venit din capitală cu elicopterul.

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or