A lovit cu BMW-ul o caruta nesemnalizataULMENI -  În dimineaţa zilei de 23 iunie a.c., în jurul orei 04.50, Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către B. Elena, de 22 ani din Comuna Chiselet, judeţul Călăraşi, cu privire la faptul că pe D.N. 31 pe raza Comunei Ulmeni, s-a produs un accident de circulaţie.


Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că I. Ştefan Dorin, de 25 ani, din Comuna Mânăstirea, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, din direcţia Olteniţa către Călăraşi, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat, condus de M. Cosmin Andrei, de 17 ani, din Comuna Ulmeni.

La sosirea echipajului de prim ajutor, Danut B., unul dintre raniti, era conştient şi prezenta traumatism cranio cerebral minor şi o plagă tăiată de aproximativ 20 – 22 centimetri la nivelul feţei. Paramedicii SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au acordat primul ajutor bărbatului, i-au toaletat plaga, i-au efectuat hemostază şi i-au aplicat pansament compresiv, după care acesta a fost transportat de urgenţă la spital cu admisie de oxigen.


În urma impactului a rezultat distrugerea atelajului hipo, în proporţie de 90% şi vătămarea corporală a trei pasageri: B. Dănuţ, de 27 ani, B. Elena, 22 ani, din Comuna Chiselet şi V. Georgiana Alina, de 16 ani, toţi din Comuna Chiselet,care se aflau în autoturism, aceştia fiind transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.


I. Ştefan Dorin posedă permis de conducere categoria B din anul 2009, iar ambii conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie prin parchet.

 


Comentarii (1)

  • striker
    cum poti face dosar penal doar din cauza ca a intrat in ala cu caruta NESEMNALIZATA?era noapte,si....doar nu ati fi vrut ca asta sa stea la 50 m. in spatele carutei,doar de dragul legii circulatiei.

500 caractere ramase

Cancel or