Incendiu pe str. Pescarilor OLTENITA - Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au acţionat pe raza localităţii, pe strada Pescarilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unei hale de producţie.

 

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui tablou electric defect.


Pompierii profesionişti au salvat bunuri materiale în valoare de 250.000 de lei, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 2.000 de lei.

 

Pompier

 

În data de 30.06.2012, ora 04.33, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost solicitaţi prin intermediul apelului unic de urgenţă 112 să acţioneze pe raza localităţii, pe strada Pescarilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unui hale de producţie, proprietate aparţinând domeniului privat român (societate comercială având ca domeniu de activitate fabricarea articolelor de îmbrăcăminte).

 

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta mocnit şi cu fum dens la nivelul unui tablou electric de distribuţie şi a acoperişului clădirii. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui contor defect (tablou electric). Un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită (IVECO), acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 60 de minute.

 

În urma incendiului au ars: un tablou electric şi aproximativ 15 metri pătraţi din acoperişul confecţionat din lemn şi învelit cu tablă, înregistrându-se pagube materiale în valoare de 2.000 de lei, pompierii militari reuşind să salveze bunuri în valoare de circa 250.000.de lei.

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or