News Alert: Percheziţii domiciliare la persoane suspecte de infracţiuni de ultraj şi distrugeriUPDATE (15.07.2012): Toti cei 14 barbati din Oltenita si Bucuresti, suspecti de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere si incaierare, retinuti vineri de politisti pentru 24 de ore, au fost prezentati ieri Judecatoriei Oltenita, care a emis pe numele a 13 dintre acestia mandate de arestare preventiva pentru 20 de zile.
Pentru unul dintre ei, un tanar de 19 ani, oltenitean, a fost dispusa interdictia de a parasi localitatea.
Cei 13 suspecti au fost depusi seara trecuta in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi.

 

 

OLTENITA (13.07.2012): SUSPECŢI DE SĂVÂRŞIREA MAI MULTOR INFRACŢIUNI CU VIOLENŢĂ, CERCETAŢI DE POLIŢIŞTII DIN OLTENIŢA

 

În această dimineaţă au fost efectuate 10 percheziţii în municipiul Olteniţa şi 2 în Bucureşti, la domiciliile a 14 persoane, suspecte de săvârşirea de infracţiuni cu violenţă.


Poliţişti din cadrul I.P.J. Călăraşi – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Intervenţie Rapidă şi Poliţia Municipiului Olteniţa, cu sprijinul jandarmilor, au descins la locuinţele suspecţilor implicaţi în dimineaţa de 08 iulie a.c., pe raza municipiului Olteniţa, în acte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi încăierare.

 

Conflictul spontan s-a iscat într-o discotecă din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, între mai mulţi tineri din Olteniţa şi agenţii care asigurau paza localului. Aceştia s-au întâlnit ulterior pe raza municipiului Olteniţa, în zona Parcului Central, unde s-au agresat reciproc şi au produs distrugeri la trei autovehicule.


La domiciliul unui suspect din municipiul Bucureşti, agent de pază la discoteca din Chirnogi, poliţişti au găsit patru arme neletale, cu bile metalice şi bile de cauciuc, care au fost ridicate în vederea stabilirii legalităţii deţinerii acestora.

 

Bunuri ridicate


Cei 14 bărbaţi, dintre care 11 din Olteniţa şi 3 din Bucureşti, au fost condusi la sediul Poliţiei Municipiului Olteniţa pentru audieri cu privire la faptele comise, urmând să fie luate toate măsurile legale care se impun.

 

Politia O


Cercetările sunt continuate în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, încăierare, şi infracţiuni prevăzute şi sancţionate de Legea 61/1191 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or