Judecatoria Oltenita - Un condamnat a incercat sa sara pe geam, dar a fost prins de jandarmiOLTENITA - Ieri, 17 iulie a.c., în jurul ori 15.00, efectivele de jandarmerie aflate în executarea serviciului de pază şi protecţie la sediul Judecătoriei Olteniţa au fost informate telefonic de către poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Budeşti cu privire la faptul că o persoană de sex masculin pe numele căreia a fost emis un mandat de executare a pedepsei s-ar afla în sediul acestei instanţe, fiind citat ca martor într-o cauză penală.


În momentul în care judecătorul de serviciu a strigat numele acestuia pentru a-l invita în sala de judecată, unde urma să fie audiat în calitate de martor, jandarmii l-au identificat vizual pe bărbat. Observând reacţia jandarmilor, acesta a încercat să sară pe geam, moment în care doi subofiţeri jandarmi l-au imobilizat.


Procedând la identificarea acestuia, s-a stabilit că pe numele lui S. Viorel, în vârstă de 31 de ani, din sat Aprozi, oraş Budeşti, Judecătoria Olteniţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare.


Bărbatul a fost predat poliţiştilor din cadrul Poliţiei oraşului Budeşti în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

Judecatoria Oltenita

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or