Scandalagiul de la miezul noptii a fost retinutOLTENITA - suspect de ultraj contra bunelor moravuri şi alte infracţiuni cu violenţă, reţinut.

 

Un bărbat din Jilava, Ilfov, suspect de ultraj contra bunelor moravuri, ultraj asupra poliţistului, port ilegal al cuţitului, a fost reţinut pentru 24 de ore.


În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Olteniţa au declinat, în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, dosarul penal întocmit în data de 31 iulie a.c. pe numele unui bărbat care a provocat un scandal într-un local, fiind suspectat de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, ultraj, sfidarea organelor judiciare şi port ilegal al cuţitului.

 

cutit

 


O patrulă mixtă a intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat în noaptea de 30/31 iulie a.c., în jurul orei 01,40, la un bar din localitate, unde avea loc o petrecere. Din verificările efectuate a rezultat că R. George, de 42 ani, din comuna Jilava, judeţul Ilfov, aflat în stare avansată de ebrietate, a proferat injurii şi a ameninţat cu acte de violenţă persoanele din incinta localului, având asupra sa un obiect tăietor-înţepător. În timp ce oamenii legii încercau să-l imobilizeze, acesta a rupt cămaşa şi epoleţii unui agent de poliţie.

 

bar

 

Agresorul a fost deferit procurorilor, luându-se măsura reţinerii sale pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Călăraşi, urmând să fie prezentat astăzi Judecătoriei Olteniţa cu propunerea de arestare preventivă. (IPJ CALARASI)

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or