Google Maps a cartografiat OltenitaOLTENITA - Miercuri, 08.08.2012, compania americana Google a cartografiat strazile din Oltenita pentru serviciul online Google Maps - Street View.

 

  googlemaps8 googlemaps1


Google Maps a fost lansat la inceputul anului 2005 si reprezinta un serviciu gratuit pentru utilizatorii non-comerciali specializat in cartografierea online si permite vizualizarea de harti, imagini din satelit, calcularea rutelor si distantelor rutiere si chiar "coborarea in strada" prin intermediul Street View, fara instalarea vreunui plugin.

Google Maps permite identificarea oricarei zone in functie de latitudine si longitudine.

 

In prezent, serviciul Street View contine, pentru zona Oltenita, imagini de pe DN 4, Bdul 22 Decembrie cu continuare Bdul Tineretului (pana la Primaria Oltenita), Bdul Marasesti (de la semafoare spre Chirnogi) si DN 41. 

 

Miercuri, 08.08.2012, celebra masina de la Google a vizitat iar Oltenita. La marginea orasului, in zona Portului, operatorul a fost nevoit sa urce pe masina si sa stearga obiectivele de praf. 

-click pe imagini-

 

  googlemaps2 googlemaps3

 

  googlemaps4 googlemaps5

 

  googlemaps6 googlemaps7

FOTOGRAFII EXCLUSIV OLTENITA - ONLINE.

Vrei mai multe fotografii cu masina GOOGLE la Oltenita? Trimite e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

 

 


Comentarii (5)

 • Badalin Gellu
  La blocurile cu 10etaje a vrut sa opreasca dar sa razgindit . Are un soft care ia spus ca nu e bine sa opreasca ca nu mai are cu ce sa faca p[oze
 • Marius D.
  intra si Oltenita pe harta lumii
 • C.M.
  @Marius D. - Oltenita deja era. Cautati mai bine.
 • podibondu
  de ce ati blurat numerele de la masina? va credeti cumva Google? Puteati foarte bine sa le lasati asa ca sa vedem unde s-a mai plimabat acesta masina prin tara facand poze...
 • edward
  E cam obligatoriu sa protejezi identitatea atunci cand faci poze in locul public in cazul in care nu ai un acord scris de la cel pozat.

500 caractere ramase

Cancel or