Percheziţii în desfăşurareUPDATE (10.08.2012): Patru persoane din Mitreni, suspecte de furt calificat, violare de domiciliu şi tâlhărie, au fost reţinute de poliţişti.

În continuarea activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reţinut aseară pentru 24 de ore pe I. Daniel, de 27 ani, pe B. Tudorel, de 24 ani, pe B. Nelu, de 16 ani, şi pe S. Daniel, de 16 ani, toţi din comuna Mitreni, satul Valea Roşie.


Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Călăraşi, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, depistarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor suspecţilor.

 

OLTENITA - Poliţiştii din Olteniţa şi Curcani desfăşoară în această dimineaţă 7 percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane din comuna Mitreni, judeţul Călăraşi, suspectate de săvârşirea a peste 10 infracţiuni de furt din locuinţe, violare de domiciliu şi furt de cablu telefonic.


Vor fi puse în executare 9 mandate de aducere, suspecţii urmând să fie conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Olteniţa pentru audieri. (IPJ Calarasi)

Politia O

 

UPDATE/09.08.2012/15.00

Şase persoane, printre care şi minori, suspectate de comiterea a 14 infracţiuni de furt din locuinţe, violare de domiciliu şi furt de cablu telefonic, au fost conduse de poliţişti şi jandarmi, pentru cercetări, la sediul Poliţiei Municipiului Olteniţa. Faptele au fost comise în perioada februarie – august a.c., din locuinţele şi anexele gospodăreşti ale sătenilor din Mitreni fiind sustrase telefoane, radiouri, păsări, obiecte metalice şi bani.


Cea mai recentă faptă, reţinută în sarcina acestora, a fost comisă în noaptea de 02/03 august a.c., când suspecţii au escaladat stâlpii unei reţele de telefonie fixă, de pe raza satului Mitreni, şi au tăiat şi sustras 300 m de cablu telefonic, cauzând un prejudiciu de peste 17000 lei.


De asemenea, unul dintre suspecţi, un tânăr de 16 ani, este cercetat şi sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de tâlhărie asupra unui bătrân din satul Valea Roşie. Acesta, fiind surprins în timp ce încerca să sustragă din curte un obiect metalic, a lovit victima cu un obiect contondent pentru a-şi asigura scăparea cu bunul furat.


În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicat în vederea cercetărilor mai multe unelte folosite la tăierea cablului telefonic.
Suspecţii sunt audiaţi în prezent de poliţişti pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii faptelor, urmând să fie luate toate măsurile legale care se impun.

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or