Tutun, ţigări şi maşini de fabricat ţigarete, confiscate la Şoldanu 

Tutun, ţigări şi maşini manuale de fabricat ţigarete, confiscate de poliţiştii olteniţeni în urma unor percheziţii efectuate în comuna Şoldanu

 

31082012 perchezitie Soldanu

 

 

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa şi secţiilor rurale Curcani şi Olteniţa, însoţiţi de jandarmi, au descins în această dimineaţă la locuinţele a patru persoane, suspectate de evaziune fiscală cu tutun. Peste 3 kg de tutun, 5000 de ţigarete şi 4 maşini manuale de confecţionat ţigarete au fost confiscate.

 

31082012 perchezitie Soldanu1

 

În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Olteniţa, poliţiştii şi jandarmii olteniteni au efectuat pe raza comunei Şoldanu, judeţul Călăraşi, patru percheziţii domiciliare la locuinţele lui P. Viorica, de 53 ani, P. Sorin, de 39 ani, V. Sentiment, de 32 ani, şi P. Viorel, de 28 ani, suspecţi de săvârşirea de infracţiuni sancţionate de Codul fiscal.

 

31082012 perchezitie Soldanu2


Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării peste 3,200 kg de tutun mărunţit, 4 maşini manuale pentru fabricat ţigări, aproape 5000 de ţigarete confecţionate şi inscripţionate, dar şi mai multe foiţe cu filtru.


Cercetările sunt continuate în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de Legea 571/2003 privind Codul Fiscal pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

31082012 perchezitie Soldanu3

  • Fotografii cu bunurile găsite la domiciliile suspecţilor (IPJ Calarasi)

 

 


Comentarii (1)

  • mihai
    Si unde-i ilegalitatea? Masini de fabricat tigarete, tutun si tuburi pentru ele se gasesc peste tot si sunt perfect legale. Senzational.....ce captura impresionanta....3 kg de tutun.....pe aia care vand Navol-ul la fiare vechi nu-i vedeti.....Capete seci!

500 caractere ramase

Cancel or