Perchezitii in BudestiUPDATE 21.09.2012

24 de persoane din Budeşti şi Fundeni, suspecte de ultraj contra bunelor

moravuri şi încăierare, au fost reţinute de poliţişti

 

Poliţiştii au luat în această noapte măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de 24 de persoane din oraşul Budeşti şi comuna Fundeni, suspectate de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare

În continuarea activităţilor desfăşurate în dosarul penal întocmit ca urmare a conflictului produs pe o stradă din oraşul Budeşti, la sfârşitul săptămânii trecute, în care au fost implicate mai multe persoane, poliţiştii de investigaţii criminale au dispus, în această noapte, reţinerea a 24 de suspecţi cu vârste între 18 şi 47 de ani.


Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca în cursul zilei de 21 septembrie a.c. să fie prezentaţi Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă.


Cercetările sunt continuate pentru depistarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în actele de tulburarea gravă o ordinii şi liniştii publice.

 

 

Budeşti  / Fundeni – 33 de percheziţii, efectuate de poliţişti, la locuinţele

mai multor suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri.

 

Poliţiştii au găsit mai multe obiecte contondente, săbii şi o armă în urma celor 33 de percheziţii efectuate, în această dimineaţă, în oraşul Budeşti şi comuna Fundeni, din judeţul Călăraşi, la locuinţele mai multor persoane suspectate de ultraj contra bunelor moravuri.

 

Perchezitie

 

La acţiune au participat ofiţeri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale (IGPR), luptători S.I.I.A.S. din cadrul I.G.P.R., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Intervenţie Rapidă, de la Poliţia Municipiului Olteniţa, Poliţia Oraşului Budeşti şi posturile de poliţie arondate.

 

Politia Masini

 


În cauză s-a beneficiat de sprijinul informativ al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi al D.G.I.P.I.

 

sabia1

 

La locuinţele suspecţilor au fost găsite mai multe obiecte contondente, săbii şi o armă care a fost ridicată în vederea stabilirii legalităţii deţinerii.

 

sabia

 

Poliţiştii urmează să pună în executare 33 de mandate de aducere. Până în acest moment, 23 de persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi pentru audieri cu privire la implicarea în fapte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală şi distrugere.


Reamintim că starea conflictuală a avut loc în seara de 12 septembrie a.c., între membri ai unor familii din comuna Fundeni şi din oraşul Budeşti, urmarea unui conflict produs în penitenciar, între doi bărbaţi din aceste localităţi, condamnaţi pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă (viol şi tâlhărie).


În altercaţia, în care au fost folosite obiecte contondente, trei persoane au fost rănite, având nevoie de îngrijiri medicale, fiind avariate şi două autovehicule. Conflictul a fost aplanat de luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă, deplasaţi la faţa locului. (IJP Calarasi)

 


Comentarii (1)

  • costache elena
    naspa raw frate

500 caractere ramase

Cancel or