Dumitru Dragon a lansat Radio Oltenita 

Dumitru Dragon 

OLTENITA - In urma cu exact doua luni va informam ca Radio Voces Campi a inchis redactia din OltenitaNe exprimam atunci mahnirea ca "din pacate, Oltenita, la capitolul mass-media, ramane pe zi ce trece mai saraca".

 

 

 

 

 

 

dumitru dragon radio Oltenita Online

 

Iata ca lucrurile n-au stat chiar asa si ceva s-a miscat.

 

 

Dumitru Dragon a reusit sa formeze o echipa si a infiintat postul Radio Oltenita. Acesta emite deocamdata doar on-line si este disponibil la adresa http://radio-oltenita.ro/.

 

Dumitru Dragon: "Oltenita are un nou radio, unul online care va fi aproape de olteniteni si ii va asculta in aceeasi masura in care va fi ascultat. Auditie placuta!"

 

 

Postul Radio Oltenita se doreste a fi un promotor al valorilor locale, al artei si al muzicii de calitate. In emisiunile postului vom (re)cunoaste personalitatile oltenitene si istoria acestor meleaguri.

Zilnic vom afla cele mai noi stiri cu si despre Oltenita.

 

Mult succes!

 

 

 

 


Comentarii (5)

 • daniela M.
  bravo!!! bravo nea MITICA!!!
 • vali
  domnule dragon sunt valentin daca aveti nevoie de dj sunt disponibil...
 • alex
  mai degraba l-a relansat ca jingle-urile sunt aceleasi ca la vechiul radio Oltenita
 • Catalin Draghici
  Buna ziua,
  Numele meu este Catalin Draghici, si ma simt onorat sa aflu ca in oltenita cineva se zbate sa tine un Radio> Felicitari Domnului Dragon. As fi interesat de o colaborare pe o emisiune. Pe un spatiu de 1 ora pe saptamana, si daca emisiunea ar avea ascultatori sa o "inmultim". Multumesc pentru timpul si atentia acordate
 • dragon d
  cautati-ma la sediul radioului-intre 11-13-zilnic---sediul se afla langa sc gen nr 3

500 caractere ramase

Cancel or