Nutricom Oltenita - rol esential in dezvoltarea industriei carnii din Romania auto Nutricom

 

Seminarului Integrat INDUSTRIA CARNII.RO, gazduit de Rin Grand Hotel Bucuresti, a realizat o radiografie a industriei carnii din Romania, a prezentat realitatile acestei industrii, date statistice, evolutia pe parcursul anului 2012 si a detaliat strategii de dezvoltare.

 

La manifestare au participat ca parteneri si invitati cei mai importanti jucatori de pe piata industriei carnii.

 

diploma NutricomIn cadrul Galei Premiilor INDUSTRIA CARNII.RO au fost evidentiate cele mai bine cotate companii romanesti din industria carnii si au fost premiati liderii pietei de carne din Romania.

 

Compania Nutricom SA Oltenita a primit Trofeul de excelenta in semn de apreciere pentru performantele obtinute si rolul esential in dezvoltarea industriei carnii din Romania.

 

In cadrul seminarului, Radu Timis, Presedinte al Asociatiei Romane a Carnii (ARC) a vorbit despre: "Supravietuirea industriei carnii din Romania in contextul crizei economice, scumpirii materiilor prime si concurentei neloiale".


Presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR), Ilie Van, a avut o interventie pe tema: "Dezvoltarea aviculturii prin branduri puternice, de calitate si prin produse cu preturi competitive".


Ioan Ladosi – Presedinte, Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR) a prezentat Contextul actual al productiei carnii de porc in Europa si in lume.trofeul de excelenta


Printre participanti s-a remarcat si Neculai Apostol, fondator al Grupului de Firme Kosarom, care si-a sustinut discursul pe tema: "Zootehnia moderna, factor esential pentru dezvoltarea durabila a industriei carnii".

 

Societatea comerciala Nutricom S.A. Oltenita, cu sediul in strada Portului, nr. 52, Oltenita, judetul Calarasi, a fost unanim apreciata pentru performantele obtinute si a primit felicitari la scena deschisa, Diploma de Excelenta si Trofeul de Excelenta pentru rolul esential in dezvoltarea industriei carnii din Romania.

 

Compania Nutricom S.A. Oltenita detine fabrica de furaje pentru animale cu capacitate de productie de peste 80.000 de tone pe an, ferme de porci (peste 60.000 de capete), ferme de pui (peste 300.000 de capete pe serie), abator de porci ultramodern (800 de capete pe zi) si baze de receptie si stocare cereale.

 

 

Felicitari, Nutricom Oltenita!

 

 


Comentarii (1)

 • Tudor Constantin
  foartee bina a picat acest premiu pentru colectivul de la FNC . SA ARATAM TARII CA LA OLTENITA NU SINT NUMAI HOTI , MAFIA BANCARA , AIA CARE AU TAIAT ISCIPUL LA FIER VECHI .
  NUTRICOMUL nu a fost lasat sa cumpere ISCIPUL . ISCIPUL LA CUMPARAT ALDE RUSE CARE LA TAIAT CU TIGANII LA FER VECCHI .
  NUTRICOMUL A FACUT ABATORE SI FERME LA CALARASI TOATE NOI . nu putea sa le faca la Oltenita ?? , asa aveam si noi locuri de munca.
  la PUSCARIE CU HOTIII!!!
  bravo si nota 10 pentru FNC!!!

500 caractere ramase

Cancel or