Hai sa sprijinim o actiune nobila: PC DONATE 2012In urma cu un an, şase tineri din Olteniţa s-au hotărât să doneze ceva din puţinul lor unor elevi care aveau nevoie de ajutor. Pentru ca ocupatia lor era in domeniul IT, s-au gandit la calculatoare. Au făcut rost de componente şi au asamblat şase calculatoare pe care le-au dăruit unor copii buni la învăţătură.


DonateCampaign.orgAnul acesta, echipa de voluntari formata din DIMAN DRAGOS, OPRICAN MARIUS EDWARD, IONITA IONUT, PARACHIV DANUT CLAUDIU si prof. NICULITA PAUL spera ca de Craciun sa bucure inimile mai multor pasionati de calculatoare din Oltenita.


Voluntarii au realizat o pagina web dedicata special acestei actiuni intitulata DonateCampaign.org si au gasit un prim sponsor, in persoana omului de afaceri Viorel Pironea. 

 

 

Cei care vor sa devina sponsori ii pot contacta prin email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon 0720934142.

 

Oprican Marius Edward, voluntar: "Multumim tuturor celor care sunt interesati sa ne ajute. Impreuna investim in viitorul copiilor nostri. Veniti cu noi sa le facem sarbatorile fericite."

 

Si tu poti sprijini campania PC DONATE 2012! Implica-te!

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or