Incendiu pe Bulevardul Mărăşeşti, la blocul Z13 

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au intervenit pe

Bulevardul Mărăşeşti pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta la nivelul unei bucătării

 

 

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare

că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul

unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător care alimenta un televizor

 

 

În data de 23.11.2012, ora 13.55, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au fost solicitaţi prin intermediul apelului unic de urgenţă 112 să acţioneze pe raza localităţii, pe Bulevardul Mărăşeşti, la etajul al treilea al blocului Z 13, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unei bucătării, proprietate privată, aparţinând lui Viorel C.

 

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu fum dens la nivelul bucătăriei locuinţei. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător care alimenta un televizor. Un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită (IVECO), acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 15 minute.

 

În urma incendiului a ars un televizor, valoarea pagubelor fiind de 100 de lei, pompierii profesionişti reuşind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 150.000 de lei. (I.S.U. „Barbu Ştirbei" Călăraşi)


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or