A căzut de la înălţime 

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Olteniţa, care a suferit o cădere de la înălţime, a necesitat intervenţia rapidă a unui echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor şi l-a transportat de urgenţă la spital.

 

SMURD OltenitaÎn data de 05.12.2012, ora 23.34, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să intervină pe raza municipiului, pe Bulevardul Mărăşeşti, pentru acordarea primului ajutor unui tânăr, Marian V., în vârstă de 32 de ani, victima unei căderi de la înălţime.

 

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, bărbatul, care căzuse de la o înălţime de aproximativ 2,5 – 3 metri, era conştient, prezenta contuzii la nivelul membrului superior drept şi acuza dureri la nivelul membrului inferior stâng, în zona genunchiului.

 

Paramedicii SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au acordat primul ajutor bărbatului, i-au imobilizat membrul inferior stâng cu atelă vacuum, după care acesta a fost transportat de urgenţă la spitalul municipal din Olteniţa. (I.S.U. „Barbu Ştirbei")

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or