In atentia agentilor economici: Necomunicarea locurilor de muncă vacante la AJOFM constituie contravenţie 

ANOFMReamintim agenţilor economici faptul că, în conformitate cu prevederile art. 10 alin.1 din Legea 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările şi completările ulterioare, angajatorii, indiferent de forma de capital (privat, de stat sau mixt), au obligaţia de a comunica la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi toate locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucratoare de la vacantarea acestora.

 

Necomunicarea locurilor de muncă vacante constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda de la 3000 lei la 5000 lei.

Comunicarea locurilor de muncă vacante se poate face prin fax la nr. 0242.331.693, prin e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , la sediul Agenţiei Locale Călăraşi, sau la punctele de lucru Olteniţa şi Lehliu.


Mediatizarea de către angajatori a locurilor de muncă vacante prin orice alte mijloace de tipul mass-media, afişare la sediul unităţii sau pe site-uri, nu exonerează firmele respective de obligaţia de a anunţa posturile disponibile la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi.


Pentru săptămâna 14 - 20 ianuarie 2012, în evidenţa AJOFM Călăraşi sunt înregistrate 34 locuri de muncă vacante în următoarele meserii/ocupaţii: confecţioner îmbrăcăminte, manipulant marfă, mecanic auto, inspector asigurare şi agent asigurare. (AJOFM Calarasi)

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or