Accidente in lant din cauza poleiului 

În dimineaţa de 11 ianuarie a.c., ora 05:45, pe D.N. 4, în interiorul localităţii Gruiu, U. Vasile, de 46 ani, din Olteniţa, a condus autoturismul marca Daewoo Tico, şi, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei, a derapat.

 

Conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia, condus de T. Ionel, de 39 ani, din comuna Şoldanu, judeţul Călăraşi, care se afla răsturnat ca urmare a unui eveniment rutier anterior, soldat doar cu pagube materiale.

 


După impact, autoturismul Daewoo Tico a ricoşat şi a accidentat pe C. Anca, de 44 ani, din Olteniţa, care se afla se pe marginea carosabilului, după ce coborâse din autoturismul Dacia. Victima a fost transportată de la un spital din Bucureşti pentru investigaţii medicale.


U. Vasile a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ CL)


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or