Danemarca: locuri de muncă, la culesul capşunilor 

În această perioadă, Danemarca oferă lucrătorilor români, prin reţeaua EURES, 35 de locuri de muncă pentru domeniul agricol, la culesul capşunilor.


Munca se desfăşoară la fermă ecologică, în aer liber. Culesul capşunilor începe devreme, la 4-5 dimineaţa. Sezonul de recoltare a căpşunilor începe cu aproximaţie la începutul lunii iunie şi se termină în jurul datei de 15 august.


Solicitanţii trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani şi să deţină cunoştinţe de nivel mediu de limba engleză.


Sunt preferaţi lucrătorii cu experienţă anterioară la culesul căpşunilor. Se acceptă şi cupluri.


Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plăteşte echivalentul în coroane daneze a aprox. 1 euro brut/kg.


Cazarea se face în camere, taxa de cazare pe zi/o persoana fiind echivalentul în coroane daneze a circa 8 euro (se asigură spaţii pentru prepararea mâncării, internet wireless, duşuri, TV, maşini de spălat).


Solicitanţii unui loc de muncă în domeniul agricol, în Danemarca, pot aplica pentru aceste posturi până la data de 03.02.2013 Durata contractului este de aprox. 6-7 săptămâni. Se lucrează 6 zile/săptămână, în medie 25-30 ore/săptămână.


Candidaţii sunt rugaţi să trimita CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Modelul de CV se poate găsi şi descarca de pe linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De asemenea, candidaţii vor trebui să completeze on line şi un formular de aplicare ce poate fi găsit pe linkul susmenţionat.

 

Preselecţia persoanelor care au aplicat se face de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de către consilierul EURES din cadrul AJOFM Călăraşil de domiciliu al candidatului. Selectia va avea loc la Ploiesti, în luna februarie 2013. Detaliile referitoare la data exactă, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.


Oferta angajatorilor danezi poate fi vizualizată pe adresa http://eures.anofm.ro (AJOFM CL). 

 

 


Comentarii (1)

  • petruta
    eu sunt din rm vilcea o preselectie mai aproape nu se poate

500 caractere ramase

Cancel or