Colecta de carte „Cartea ta poate aduce un zâmbet!” SUSŢINE COLECTA DE CARTE „CARTEA TA POATE ADUCE UN ZÂMBET" INIŢIATĂ DE JANDARMERIA CĂLĂRAŞI

 


În contextul împlinirii a 163 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi iniţiază colecta de carte „Cartea ta poate aduce un zâmbet!" ajunsă la ediţia a III –a.

 

afis carte2013

Această campanie are ca beneficiari bibliotecile şi şcolile din satele din judeţul Călăraşi. La primele două ediţii cărţile donate de jandarmi au ajuns la şcolile din localităţile Modelu şi Roseţi.


Colecta începe de luni, 25 martie a.c. şi se va desfăşura până în ziua de 03 aprilie a.c..

 

Instituţiile, persoanele fizice sau juridice care doresc să sprijine această activitate sunt aşteptate să ia legătura cu purtătorul de cuvânt al inspectoratului. (Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi, http://www.jandarmeriacalarasi.ro/, CALARASI, Str. Prel. Independenţei nr. 3,  judeţul Călăraşi, cod 910060, Telefon: 0242-317771 / Fax: 0242-318368, e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).


Adresăm, pe acestă cale, rugămintea tuturor institutiilor si persoanelor care pot să sprijine acest demers sa ia legatura cu Jandarmeria Calarasi.

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or