Bursa locurilor de muncă, la Olteniţa În 19 aprilie 2013,
persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă şi angajatorii
sunt aşteptaţi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

 

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum și angajatorii care doresc să recruteze personal pentru locurile de muncă disponibile, sunt așteptați vineri, 19 aprilie 2013, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă.


ALOFM Oltenita

Acţiunea se va desfăşura începând cu ora 9.00, atât la sediul Agenţiei Locale din Călăraşi, str. 13 Decembrie nr.12, cât şi la sediul Agenţiei Locale Olteniţa, str. Argeşului nr.111.


Bursa locurilor de muncă, măsură activă destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă, constituie una dintre cele mai importante activități implementate de AJOFM Călărași.

 


Prin organizarea acestui eveniment, se oferă o nouă șansă persoanelor neocupate pentru a-și găsi un loc de muncă și, totodată, agenții economici sunt sprijiniți în încadrarea personalului de care au nevoie.


Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Călărași, cât mai curând posibil, personal, prin fax: 0242-331693 sau e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., oferta de locuri de muncă vacante. Persoană de contact : Donciu Simona (AJOFM CL.)


Comentarii (1)

  • druga claudia
    pentru asistent maternal sunt posturi?

500 caractere ramase

Cancel or