Mandate de arestare preventivă, puse în aplicare de poliţişti 

Mandate de arestare preventivă, puse în aplicare de poliţişti

 

Politia in actiuneCa urmare a colaborării dintre poliţişti de investigaţii criminale şi pentru acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, în data de 11 aprilie a.c., s-a reuşit prinderea a două persoane, urmărite naţional, care se sustrăgeau măsurii arestării preventive.

 

Poliţiştii au prins, în zona Curţii de Apel Bucureşti, pe M. Mariţa, de 47 ani, şi pe M. Stan, de 50 ani, ambii din localitatea Sinteşti, judeţul Ilfov, persoane urmărite naţional întrucât se sustrăgeau punerii în executare a mandatelor de arestare preventivă emise pe numele acestora la data de 01 aprilie a.c. de Tribunalul Călăraşi.

 

Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, sprijinirea unui grup infracţional organizat, spălare de bani, fiind depuşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi. (IPJ Calarasi)

 

Citeste si: Olteniţa şi Sinteşti - polii unei grupări infracţionale specializate în înşelăciune, evaziune fiscală şi spălarea banilor


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or