Si-a taiat degetul cu flexul 

Un bărbat în vârstă de 27 de ani din Olteniţa, care a suferit o plagă tăiată de aproximativ 7 cm în urma unui accident cu flexul, a necesitat intervenţia rapidă a paramedicilor SMURD, care i-au acordat primele îngrijiri medicale.

 

SMURD OltenitaÎn data de 13.04.2013, ora 13.07, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să intervină pe raza localităţii, pe strada Vasile Alecsandri, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Narcis Ş., în vârstă de 27 de ani, care suferise un traumatism la nivelul braţului drept, în urma unui accident suferit în timp ce lucra cu flexul. La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, bărbatul, era conştient şi prezenta o plagă tăiată de aproximativ 7 centimetri la nivelul membrului superior drept.


Paramedicii SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au acordat primul ajutor persoanei, i-au efectuat hemostază şi i-au aplicat garou şi pansament compresiv la nivelul membrului accidentat, i-au administrat oxigen, după care aceasta a fost transportată de urgenţă la spitalul din Olteniţa. (I.S.U. „Barbu Ştirbei" Călăraşi)


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or