Tentativa de suicidOLTENITA - Un echipaj de paramedici SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a fost solicitat să intervină pe strada Dr. Lucian Popescu, pentru a acorda primul ajutor unui bărbat în vârstă de 50 de ani, care prezenta o plagă de aproximativ 10 cm la nivelul antebraţului stâng, în urma automutilării.

 

SMURD OltenitaÎn data de 19.05.2013, ora 00.12, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a fost solicitat, prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii, pe strada Dr. Lucian Popescu, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Stan B., în vârstă de 50 de ani, care prezenta o plagă tăiată la nivelul antebraţului în urma unei tentative de suicid.

 

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, bărbatul era conştient şi prezenta o plagă tăiată de aproximativ 10 centimetri la antebraţul stâng, după ce s-a automutilat cu un obiect ascuţit. Paramedicii SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au acordat primul ajutor persoanei, i-au efectuat hemostază, i-au aplicat pansament compresiv, i-au administrat oxigen, după care aceasta a fost transportată de urgenţă la spital. (I.S.U. „Barbu Ştirbei" Călăraşi)

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or