Intervenţii la inundaţii - Budesti 

Intervenţii la inundaţii

 

inundatii1Echipaje specializate de pompieri militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au acţionat timp de aproximativ 4 ore pentru evacuarea apei din trei gospodării, care au fost afectate de inundaţii, în urma precipitaţiilor abundente căzute într-un interval scurt de timp.

 

Prin intervenţiile lor eficiente, pompierii militari au reuşit să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 150.000 de lei, limitând în timp optim posibilitatea inundării locuinţelor mai multor cetăţeni

 

Două echipaje specializate din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitate, prin apelul unic de urgenţă 112, să acţioneze în data de 31.05.2013, în intervalul orar 11.30 – 14.30, pe raza localităţii, pe străzile: Oituz şi 1907, pentru evacuarea apei din 3 gospodării cetăţeneşti.


inundatii2Trebuie menţionat, de asemenea, că exista pericolul ca mai multe locuinţe, care erau construite din chirpici (pământ), să se surpe din cauza apei acumulate în exces în gospodării, însă printr-o intervenţie eficientă salvatorii au reuşit în timp util să înlăture această posibilitate.


Echipajele de pompieri profesionişti s-au deplasat la faţa locului cu autospeciale şi motopompe şi au acţionat pentru evacuarea apei timp de aproximativ 4 ore.


Au fost salvate de către pompierii militari bunuri materiale în valoare de aproximativ 150.000 de lei, fiind înregistrate pagube materiale în valoare de circa 1.500 de lei. (I.S.U. „Barbu Ştirbei" Călăraşi)


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or