Suspect de tâlhărie, reţinut de poliţişti 

NANANANA - poliţiştii Secţiei 3 Curcani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 39 ani, din comuna Nana, suspectat de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, după ce a lovit două femei, cu un bici, pentru a păstra fructele sustrase din curtea locuinţei acestora.


Poliţiştii au fost sesizaţi în ziua de 08 iulie a.c., ora 13.30, de D. Elena, de 66 ani, din comuna Nana, judeţul Călăraşi, cu privire la faptul că a fost agresată fizic, cu o seară în urmă, de Z. Nicolae, de 39 ani, din aceeaşi localitate.


În urma primelor verificări efectuate, s-a constatat că bărbatul a oprit atelajul hipo în apropierea locuinţei părţii vătămate, iar soţia sa, Z. Vasilica, de 36 ani, a ajutat pe doi dintre copiii lor minori să pătrundă în curtea imobilului, de unde au cules caise dintr-un copac aflat în apropierea gardului.

 

Fiind surprinşi de partea vătămată, minorii au transportat cu găleţile fructele sustrase, la atelajul hipo, iar Z. Nicolae a coborât din căruţă şi le-a lovit de mai multe ori cu un bici pe proprietara casei şi pe nepoata acesteia.


În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, poliţiştii dispunând măsura reţinerii pentru 24 de ore a lui Z. Nicolae.


Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă.(IPJ Calarasi)


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or