Infracţiuni rutiere 

masina politie loganÎn ziua de 21 iulie a.c., ora 00.40, poliţiştii au oprit în trafic, pe bulevardul Mărăşeşti, din municipiul Olteniţa, autoturismul marca Dacia 1310, condus de T. Gheorghe, de 63 ani, din oraşul Budeşti, judeţul Călăraşi, care a prezentat, în urma testării cu aparatul etilotest, o concentraţie alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Conducătorul auto a fost condus de poliţişti la Spitalul Olteniţa, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

***************************************

În data de 21 iulie a.c., ora 04.15, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Călăraşi au depistat pe strada Prelungirea Bucureşti, din municipiul Călăraşi, pe R. Mircea, de 60 ani, din Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism Hyundai, având o concentraţie alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.

 

*******************************

Accidente rutiere

În ziua de 19 iulie a.c., ora 13.35, pe D.N. 3, în afara municipiului Călăraşi, A. Ştefan, de 53 de ani, din localitate, a condus un autoturism marca Dacia, şi, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune faţă – spate cu o motocicletă Kawasaki, condusă de D. Victor, de 22 de ani, din municipiul Călăraşi.
În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului motocicletei.
Cei doi conducători auto, implicaţi în accident, au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cază sunt continuate cercetările pentru determinarea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

 

*********************************

 

În ziua de 20 iulie a.c., ora 22.00, pe D.N. 3B, în interiorul comunei Borcea, I. Daniel, de 37 ani, din localitate, a condus un moped şi, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Opel, ce se afla oprit.
Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, care a fost diagnosticat cu fracturi, multiple traumatisme şi halenă alcoolică.
Poliţiştii au constatat că acesta nu posedă nici permis de conducere.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi vătămare corporală gravă din culpă.

 

IPJ Calarasi


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or