Incendiu provocat de un copil nesupravegheat 

 

Două echipaje profesioniste de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au intervenit în localitatea Buciumeni, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi mult fum la nivelul unei gospodării cetăţeneşti.

 

 

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către jocul unui copil cu chibriturile, fiul proprietarului, în vârstă de 4 ani, care ar fi rămas pentru puţin timp nesupravegheat şi a dat foc plantelor furajere depozitate în curte, declanşând incendiul.

 

incendiu pompieriÎn data de 17.08.2013, ora 20.36, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Buciumeni, pentru stingerea unui incendiu de plante furajere izbucnit la nivelul unei gospodării, proprietate individuală, aparţinând lui Ion P..


La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul mai multor căpiţe de plante furajere, depozitate în gospodărie.


Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către jocul copiilor cu chibriturile.


Potrivit celor relatate de către proprietar, fiul acestuia, în vârstă de 4 ani, ar fi rămas pentru scurt timp nesupravegheat, perioadă în care, s-ar fi jucat cu chibriturile pe lângă căpiţele cu trifoi depozitate în curte, generând astfel incendiul.
Două echipaje specializate de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ două ore.


În urma incendiului au ars: 300 de baloţi de trifoi şi aproximativ 1,5 tone de paie, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 5.000 de lei, echipajele profesioniste de stingere reuşind să salveze locuinţa proprietarului şi mai multe bunuri materiale în valoare de aproximativ 70.000 de lei. (ISU Calarasi)

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or