Suspect de tentativă de tâlhărie, reţinut de poliţişti Olteniţa – suspect de tentativă de tâlhărie, reţinut de poliţişti

 

 

Pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul l-a agresat cu o şurubelniţă pe cel care l-a prins la furat dintr-un magazin / suspectul a fost prezentat Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă, fiind depus în arest.

 


Politia OPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa au reţinut şi prezentat, în faţa magistraţilor Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă, în ziua de 02 septembrie a.c., pe B. Dorin, de 23 ani, din Olteniţa, suspectat de tentativă de tâlhărie.


În fapt, în noaptea de 01/02 septembrie a.c., acesta a fost prins de P. Ionuţ, de 23 ani, din Olteniţa, după ce a pătruns într-un magazin de pe raza municipiului Olteniţa, prin forţarea uşii de acces, cu intenţia de a sustrage bunuri.


Pentru a-şi asigura scăparea, suspectul l-a agresat pe cel care l-a surprins la furat, însă a fost imobilizat şi sesizată poliţia pentru identificarea sa şi demararea cercetărilor în cauză. Asupra lui B. Dorin, poliţiştii au găsit o şurubelniţă, o pereche de mănuşi textile şi o lanternă.


Pe numele suspectului a fost emis un mandat de arestare preventivă, fiind depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie continuate cercetările pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale. (IPJ CALARASI)

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or