Incendiu la A.V.P.S. Şoimul Dunărean Luica Intervenţii la incendii

 

 

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti a intervenit în comuna Luica, pentru lichidarea unui incendiu la o magazie aparţinând A.V.P.S. Şoimul Dunărean

 

 

În data de 20.10.2013, ora 05.53, un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza comunei Luica, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unui spaţiu de depozitare aparţinând Agenţiei de Vânătoare şi Pescuit Sportiv „Şoimul Dunărean". La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta la nivelul tavanului din scândură al imobilului. Potrivit primelor cercetări efectuate la faţa locului de către pompieri militari, împrejurarea determinantă a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere de către o persoană neidentificată, pentru a genera incendiul.


Echipajul specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 50 minute.


În urma incendiului au ars aproximativ 10 mp tavan din scândură şi 10 ml grinzi din lemn, valoarea bunurilor distruse ridicându-se la suma de 1000 lei.

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or