Suspecţi surprinşi în flagrant de către poliţişti în timp ce sustrăgeau porumb Plătăreşti – Suspecţi surprinşi în flagrant de către poliţişti în timp ce sustrăgeau porumb

 

 

Furt Porumb

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 23.35, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi au fost sesizaţi telefonic de către T. Vasile, de 35 de ani, din Comuna Plătăreşti, despre faptul că persoane necunoscute sustrag porumb ştiuleţi de pe cultura sa, situată în extravilanul localităţii Plătăreşti.


Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi, constituiţi în 2 patrule intercomunale, au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că din interiorul solei de porumb se auzeau zgomote ce indicau prezenţa mai multor persoane care culegeau porumb ştiuleţi.


Efectuând somaţie legală prin staţia portavoce a autospecialei aflată în dotare, la un moment dat din lanul de porumb au ieşit 2 atelaje hipo, în care se aflau mai multe persoane ce au încercat să scape de poliţişti, fugind în direcţia localităţii Podu Pitarului, pe câmp.


Procedându-se la urmărirea acestora, după aproximativ 1500 de metri, cele 2 atelaje hipo au fost oprite şi din acestea au coborât 5 persoane care au început să se manifeste violent asupra poliţiştilor, motiv pentru care asupra acestora s-a folosit spray-ul iritant lacrimogen din dotare.


După calmarea persoanelor, acestea au fost identificate de către oamenii legii în persoana numiţilor: M. Gheorghe, de 35 ani, M. Dumitru, de 31 ani, N. Mirela, de 25 ani, S. Mirela, de 33 ani şi M. Ionuţ, de 14 ani, toţi din Comuna Fundeni.


Din cele două atelaje hipo a fost ridicată cantitatea de 250 kg porumb ştiuleţi, în vederea continuării cercetărilor.

(IPJ Calarasi)

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or