ANSVSA contrazice DNA: Carnea de la Avicola Calarasi nu e nici alterată, nici cu Salmonella



 

Carnea de pasăre de la Avicola Călăraşi care a ajuns la vânzare nu are Salmonella şi nici nu este alterată, a declarat, miercuri, preşedintele ANSVSA, Vladimir Mănăstireanu, la Antena 3, contrazicând astfel afirmaţiile din rechizitoriul DNA. "Garantăm că ce ajunge în magazine e sigur pentru populaţie. La carnea de pui respectivă nu se confirmă suspiciunea de Salmonella. (...) Până în prezent, pe toate verificările făcute de noi nu a ajuns marfă alterată şi nici contaminată cu Salmonella. Povestea cu Salmonella nu se confirmă", a declarat preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Vladimir Mănăstireanu, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

 

Orlando Daher

 

Pe de alta parte, seful de la Avicola Calarasi a declarat, tot pentru Antena 3, ca firma pe care o conduce este in pragul falimentului din cauza anchetelor DNA.

 

sursa: http://www.antena3.ro/romania/seful-avicola-calarasi-ancheta-dna-ne-a-bagat-in-faliment-233207.html

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or