Interventie SMURD, dupa ce un tanar din Radovanu a cazut de la inaltime 

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din localitatea Radovanu, care a căzut de la o înălţime de aproximativ 6 metri pe un plan semi-dur, a necesitat intervenţia rapidă a unui echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului Olteniţa.

ambulanta SMURDÎn data de 22.11.2013, ora 16.54, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Radovanu, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Marius G., în vârstă de 27 de ani, victima unei căderi de la înălţime (aproximativ 6 metri).
La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, persoana era conştientă şi acuza dureri acute în zona lombară şi în zona bazinului.
Paramedicii SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au acordat îngrijiri bărbatului, i-au aplicat guler cervical, l-au imobilizat pe targa lopată, i-au monitorizat funcţiile vitale şi ulterior a fost transportat de urgenţă la spitalul din oraşul Olteniţa.

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or