Grav accident rutier la Chirnogi, soldat cu decesul conducătoarei auto 

 

D.N. 41 – accident rutier, soldat cu decesul unei persoane

În ziua de 25 noiembrie a.c., ora 16:45, pe D.N. 41, în afara comunei Chirnogi, Ş. Simona, de 37 ani, din municipiul Olteniţa, a condus un autoturism marca Opel, din direcţia Chirnogi către Olteniţa, şi, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, apoi a intrat în impact frontal cu un copac de pe marginea drumului.

Din accident a rezultat decesul conducătoarei auto.
Poliţiştii continuă cercetările pentru determinarea cu exactitate a tuturor cauzelor producerii accidentului rutier. (IPJ Calarasi)

 

DSC 0007

 

 

DSC 0008

 

 

DSC 0009

 

 

DSC 0010

 

 

DSC 0011

 

 

DSC 0012

 

  

DSC 0011

 

Un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a fost solicitat să acţioneze pe raza localităţii Chirnogi, pe DN 41, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei femei în vârstă de 37 de ani, victima unui grav accident rutier.

În data de 25.11.2013, ora 16.43, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Chirnogi, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei persoane de sex feminin, Simona Ş., în vârstă de 37 de ani, victima unui grav accident rutier.
La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, tânăra, care se izbise violent cu vehiculul pe care îl conducea de un copac de pe marginea drumului, se afla în stop cardio respirator şi prezenta politraumatisme, otoragie şi pneumotorax.


Paramedicii SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au început manevrele de resuscitare, totodată fiind chemat în sprijin şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.


În cooperare cu echipajul S.A.J. venit la locul solicitării, paramedicii SMURD au continuat manevrele de resuscitare ale tinerei, însă fără succes, fiind declarat decesul acesteia de către medicul de pe Ambulanţă.

(I.S.U. „Barbu Ştirbei" al judeţului Călăraşi)

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or