Azi si cerul a plans! 

La Oltenita astazi si cerul a plans. Cei 4 tineri gasiti morti in data de 28.12.2013, intoxicati cu monoxid de carbon, intr-un imobil din orasul nostru, au fost condusi astazi pe ultimul drum.

Parca mai frumosi ca niciodata, au lasat in urma lor multa durere si lacrimi. Destine frante mult prea devreme, destine neimplinite, au plecat spre lumea ingerilor.

La Oltenita, astazi, si cerul i-a primit cu tristete.

Tot orasul a plans...

 Inmormantare 4 tineri morti la Oltenita 2

 Inmormantare 4 tineri morti la Oltenita 3

 Inmormantare 4 tineri morti la Oltenita 4 1

 Inmormantare 4 tineri morti la Oltenita 4 2Inmormantare 4 tineri morti la Oltenita 5

Inmormantare 4 tineri morti la Oltenita 6

 

 

 

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, pentru determinarea împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul a patru tineri din Olteniţa.

La data de 28 decembrie a.c., ora 14.07, Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de B. Ionuţ, de 18 ani, cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Olteniţa, sunt patru persoane în stare de inconştienţă.


La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat cele patru persoane decedate: B. Adrian, de 21 ani, I. Răzvan, de 20 ani, M. Elena, de 17 ani, şi R. Florentina, de 17 ani, toate din municipiul Olteniţa. La examinarea sumară a cadavrelor nu au fost evidenţiate leziuni vizibile de violenţă.


În imobil a fost găsită o butelie de aragaz, cu robinetul în poziţia deschis, care avea montat un arzător artizanal fără flacără.
Cadavrele au fost transportate la S.M.L. Călăraşi.


În urma efectuării necropsiei, în cursul zilei de 29 decembrie a.c., pentru două dintre cele patru persoane, respectiv R. Florentina şi I. Răzvan, medicii legişti au comunicat următoarele constatări preliminare: „fără semne de violenţă pe cap, gât, trunchi şi membre; diagnostic prezumtiv de deces: intoxicaţie acută cu substanţă neprecizată; concluziile raportului de necropsie vor fi înaintate după primirea rezultatelor examenelor paraclinice (ex. toxicologic general, ex. histopatologic, ex. serologic) "
În cauză a fost întocmit dosar penal, care a fost înregistrat cu număr unic la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi. (IPJ Calarasi)

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or