INFOMATRIX - MEDALIA DE AURMEDALII DE AUR SI LACRIMI DE FERICIRE!

-Jurnal de bord-


7 aprilie- sosirea in Bucuresti. Noi, cele trei magnifice: Roxana Falnicu, Madalina Popescu si profa de engleza, Adina Voicu. Scop: selectia pentru finala mondiala a concursului de proiecte informatice INFOMATRIX. Nu am fost VIP-uri sa ne cazam la Rin si, in ultima clipa, aflam ca vom fi cazate la un hotel de doua stele. Din fericire, holelul nu mirosea a tocana si nici nu avea asternuturi murdare. A urmat o noapte alba, filmari, modificari la proiect,probat costume si fluturasi in stomac.
infomatrix8 aprilie- ne-am trezit de dimineata, dupa doar vreo patru ore de somn. Ne-am luat costumele in mana si inima in dinti si am pornit catre LUMINA Institution, locul desfasurarii concursului. Dupa o ceremonie de deschidere draguta, interviuri la posturi de televiziune si fotografii, ne-am indreptat catre sala de jurizare. Am asteptat cuminti sa vedem ordinea de intrare in concurs: echipa numarul 24. Jurizarea a fost pe placul tuturor, deoarece in sala cinema-style puteam sa asistam la prezentarea celorlalte proiecte, asadar totul a fost transparent si eficient.
Urmeaza echipa numarul 24. Maini reci, suflete calde, (ne)pregatite sa isi prezinte filmul de scurt metraj ROSENROT. Juriul a fost format din regizori de prestigiu, scenaristi, ingineri de sunet si imagine. Ne-am simtit ca la "Romanii au talent", asteptand niste X-uri mari de la niste specialisti in domeniu. Au urmat cuvintele de lauda, insa si aspecte negative ale filmului nostru. Faptul ca nu au fost numai cuvinte laudative ne-a facut sa credem ca nu vom avea sanse la vreo medalie.
9 aprilie- decernarea premiilor. O sala plina de elevi si studenti, toti asteptand cu nerabdare decernarea premiilor. S-au strigat cele 6 niminalizari-3 mentiuni si cele 3 medalii. Ne-am auzit numele si am inceput sa tremuram. Dupa ce s-au decernat mentiunile, nu am realizat ca vom fi pe podium. Au chemat pe scena echipele care au fost premiate cu bronz si argint si noi tot asteptam ceva. "Cred ca au uitat sa ne acorde vreo mentiune", a spus una din fete.
Apoi urmeaza punctul culminant, acordarea madaliei de aur. Nu pot exprima in cuvinte ce inseamna sa iti auzi numele si toate privirile si ropotele de aplauze sa fie indreptate spre tine. Noi, niste fete oarecare, din Oltenita, Budesti si Soldanu, cu ambitii mari si imaginatie, am reusit...am reusit... Un reprezentant al juriului a venit sa ne felicite si ne-a spus ca au fost critici pentru ca era proiectul cu cel mai mare potential si ca vor sa devenim adevarate profesioniste in domeniu.

infomatrix2Speram sa nu va dezamagim la finala mondiala de pe 3-7 mai si sa ne intoarcem din nou cu o medalie. Vom concura cu echipe din Australia, Statele Unite, Mexic, Hong Kong, India, Polonia si alte zeci de tari de pe toate continentele.

infomatrix3Multumim foarte mult domnului Marian Popescu si Crida Pharm pentru ca au avut incredere in noi si ne-au sprijinit financiar! Tot ceea ce speram acum este sa fim sprijinite si in finala si firmele oltenitene sa nu ne dea cu piciorul, asa cum au facut pana acum. Avem potential si putem sa demonstram ca Oltenita are copii destepti si talentati.

Adina Voicu 

infomatrix4
infomatrix1
UPDATE: Asa cum au promis, componentele echipei oltenitene s-au intors acasa, dupa FINALA MONDIALA, cu o medalie: MEDALIA DE BRONZ.

Felicitari echipei INFOMATRIX OLTENITA!

Adina Voicu: "Multumim mult ca ati incercat sa ne ajutati! Din pacate, nici persoanele juridice, nici cele fizice nu s-au inghesuit sa ne ajute. Multumim pentru ajutor Clubului Oamenilor de Afaceri pentru micul ajutor oferit! Macar v-ati gandit la noi. Ne-am ambitionat si, cu mult efort, am ajuns in finala mondiala, de unde ne-am intors cu medalia de bronz. Dezamagirea mare este ca am fi putut lua mai mult, insa nu am putut achizitiona materialele necesare pentru promovarea proiectului".


Comentarii (7)

 • elena
  felicitari, dar am dori sa stim si despre ce este vorba in propozitie - adica despre proiectul vostru castigator, film sau ce a fost... cateva idei, imagini, se poate? just curious...
 • adina
  din pacate, nu putem face proiectul public inca. ne asteapta o finala grea, dupa care veti putea viziona filmul nostru pe you tube. :) multumim!
 • Nastase Alina
  Felicitari pentru reusita la acest concurs si va tin pumni pentru mai departe :) <3<3<3
 • adina
  multumim mult, alina! vom incerca sa venim cu rezultate bune (asta numai daca vom gasi sponsori, deoarece toti vor rezultate, dar nu isi pun problema sa ne dea o mana de ajutor).
 • PETRE Leonard - Florin
  Felicitari !
  As vrea sa va dau o mana de ajutor. Va rog sa ma contactati.
  Cu admiratie,
  PETRE Leonard - Florin
  0722 151 344
 • Oltenita Online
  Portalul www.oltenita-online.ro ofera gratuit spatiu publicitar persoanelor juridice si fizice care vor sprijini ECHIPA INFOMATRIX OLTENITA.
  Sunt excluse organizatiile sau miscarile politice si cele de moralitate indoielnica.
  Contact: office@oltenita-online.ro
 • Adina
  Multumim mult ca ati incercat sa ne ajutati! Din pacate, nici persoanele juridice, nici cele fizice nu s-au inghesuit sa ne ajute. Multumim pentru ajutor Clubului Oamenilor de Afaceri pentru micul ajutor oferit! Macar v-ati gandit la noi. Ne-am ambitionat si, cu mult efort, am ajuns in finala mondiala, de unde ne-am intors cu medalia de bronz. Dezamagirea mare este ca am fi putut lua mai mult, insa nu am putut achizitiona materialele necesare pentru promovarea proiectului.

500 caractere ramase

Cancel or