AVEM " COD ROSU "- video DSC 0016 

 La acest moment, potrivit datelor centralizate la nivelul judeţului Călăraşi de către reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Autostrada Soarelui (A 2) este închisă, iar de la ora 14.15, din cauza condiţiilor meteorologice defavorabile, traficul rutier a fost întrerupt pe toate tronsoanele de drumuri naţionale şi judeţene.

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, alimentării cu apă şi al alimentării cu gaze, la nivelul judeţului Călăraşi, nu se înregistrează localităţi afectate până la acest moment.
De asemenea, trebuie cunoscut, că s-a luat hotărârea ca în toate unităţile de învăţământ, (grădiniţe, şcoli, licee), care funcţionează la nivelul judeţului Călăraşi, să nu se ţină cursuri în data de 30 ianuarie 2014, din cauza condiţiilor meteorologice.

Având în vedere prognoza emisa de meteorologi pentru ziua de 29 ianuarie 2014, interval orar 15.00 - 22.00, respectiv Cod Rosu de ninsori abundente, intensificari ale vântului cu rafale de peste 85 km/h si viscol, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Barbu Stirbei” al judetului Calarasi recomanda conducatorilor auto sa evite orice calatorie pe timp de viscol si ninsoare puternica.

 

Imagini iesire spre Bucuresti3S-a instituit COD ROSU pentru CALARASI si alte 5 judete.

Sursa : Administratia Nationala de Meteorologie
COD : ROSU
 29-01-2014 intre orele : 15:00 si 22:00
In zona : judeţele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi,inclusiv OLTENITA,  Constanţa şi Tulcea.
Se vor semnala : intensificări ale vântului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită şi troienită, vizibilitate redusă spre zero. Vezi cum va fi vremea la Oltenita  aici .urgia alba 12 OlTENITA

 urgia alba 13 OlTENITA


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or