Intervenţie la un incendiu în localitatea DâlgaPotrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza coşului de evacuare a fumului, deteriorat şi neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile

 

Pompierii militari au stins incendiul în aproximativ 65 de minute, salvând  bunuri materiale în valoare de aproximativ  40.000 de lei, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de 5.000 de lei

   

       În data de 19.03.2014, ora 00.47, un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Dâlga, comuna Dor Mărunt, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul acoperişului unei locuinţe, proprietate individuală, aparţinând lui Costel C.

incendiu-la-o-casa-din-campina-din-cauza-jarului-de-la-gratar-103048

        La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu mult fum la nivelul acoperişului locuinţei, pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi, în apropierea coşului de evacuarea a fumului.  

        Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza coşului de evacuare a fumului, deteriorat şi neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

        Un echipaj profesionist de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 65 de minute.

         În urma incendiului a ars acoperişul locuinţei, confecţionat din lemn, tablă. Carton şi ţiglă, pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de 5.000 de lei, pompierii militari reuşind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 40.000 de lei. 

pompieri

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or