Captura facuta de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor CălăraşiÎn ziua de 19 martie a.c., în baza unor date şi informaţii deţinute de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Călăraşi, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier şi a Postului de poliţie Dragalina, a fost depistat, în trafic, pe raza Comunei Dragalina, T. Dan, de 47 ani, din aceeaşi localitate, care conducea autoturismul marca Daewoo, înmatriculat în Spania.

Procedându-se la verificarea portbagajului autoturismului, oamenii legii au descoperit cantitatea de 11.600 ţigarete, 20 litri de lichid incolor ce emana un miros puternic de alcool şi 45 sticle de bere, fără marcaje fiscale, fapt pentru carea fost luată măsura ridicării în vederea confiscării a tuturor produselor identificate şi indisponibilizarea autoturismului marca Daewoo.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcăriişi evaziune fiscală, prin ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile.

Acţiunea a fost desfăşurată cu suportul de specialitate al Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă Călăraşi.

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or