POLIŢIŞTII CĂLĂRĂŞENI AU FOST PREZENŢI ÎN MIJLOCUL ELEVILOR ÎN CADRUL ACŢIUNII „POLIŢIST PENTRU O ZI”  ”Poliţist pentru o zi” s-a intitulat activitatea desfăşurată de poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Biroului Ordine Publică Urban Călăraşi şi Serviciului Criminalistic Călăraşi, la Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu” din Municipiul Călăraşi.

Sute de copii, părinţi şi cadre didactice au fost prezenţi în curtea şcolii, pentru a vedea câinele poliţist Johny, armele din dotarea poliţiştilor pentru acţiuni speciale, autolaboratorul criminalistic, precum şi autovehiculele din dotarea poliţiei.

politisti pt o zi

În sunetul sirenei şi al râsetelor de bucurie, poliţiştii au discutat cu copiii, informându-i despre activitatea specifică desfăşurată, riscuri, responsabilităţi dar şi satisfacţiile pe care le au, profesând această meserie.

Acţiunea poliţiştilor a vizat apropierea de societatea civilă - comunitatea călărăşeană şi crearea unui cadrul de transparenţă instituţională, fiind premergătoare activităţilor ce vor avea loc în ziua de  25 martie a.c., cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliţie Române.

gfddfg

În continuare, mâine, 21 martie a.c., în zona centrală a Oraşului Lehliu – Gară se vor desfăşura activităţi similare, de informare şi prezentare a tehnicii din dotarea poliţiei, prin organizarea de standuri expoziţionale, de către poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Serviciului Criminalistic şi Serviciul Rutier Călăraşi.

La activitate sunt aşteptaţi şi reprezentanţii mass-media acreditaţi pe lângă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi.

 

asdsafsdsdf

 

asdasdsafds

asdasd

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or